Kontakt oss
Kontakt oss
Placeholder Image

Regnskapsfører

Å knytte til seg en dyktig regnskapsfører kan være noe av det viktigste du som bedriftseier gjør. Regnskap er så mye mer enn tall satt i system. Ja, det er mange lovpålagte oppgaver som må gjøres. Det skal rapporteres inn riktig til myndighetene. Dette MÅ gjøres, men så er det så mye annet som BØR gjøres. Lære seg å lese et regnskap, for eksempel. Forstå hva tallene faktisk sier. Sette opp budsjett. Forstå viktigheten av likviditet. Ta viktige grep i tide.

En dyktig regnskapsfører hjelper deg med dette, sammen med deg!

Vi kan hjelpe deg med hele eller deler av regnskapsjobben. Vi legger opp samarbeidet etter kundens ønske og behov.

Samhandling

Vil du sette bort deler av regnskapet ditt, men gjøre noe selv? Det kalles samhandling. Da jobber du som bedriftseier og regnskapsfører i samme program og gjør hver deres oppgaver. 

Vi hjelper med å sette opp systemene som trengs for å få dette til, og gir nødvendig opplæring av programmet. Vi bruker Tripletex som regnskapsprogram. Det avtales individuelt hvilke oppgaver du vil gjøre selv, og hvilke vi skal ta. Vi er opptatt av å effektivisere prosessen i alle ledd.

Dette frigjør tid for deg som du kan bruke på å skape verdi i din bedrift.

Regnskapet fra a-å

Er regnskap noe du helst ikke vil tenke på og bruke mye tid på, kan vi ta hele regnskapet fra a-å.

Det er viktig at du er delaktig og involvert i egen økonomi, så vi legger til rette for at du skal forstå det som er viktig at du forstår, så tar vi oss av resten.

Hos oss er det trygt og godt å være.

Rådgivning

Trenger du råd og hjelp i forbindelse med små og store økonomiske utfordringer i hverdagen din. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Vi er din støttespiller på veien mot suksess.
Kontakt oss for en uforpliktende prat
Powered by Kajabi