Kontakt oss
Kontakt oss
Placeholder Image

Om Oss

Duo Pluss Regnskap AS drives av Cathrine Pettersen og Ida Waren.

Vi har jobbet sammen siden 2007, og har drevet regnskapsbyrå sammen i mange år. Vi startet Duo Pluss Regnskap AS i desember 2020.

Vi er veldig opptatt av å hjelpe våre kunder med det de trenger hjelp til innenfor regnskap og økonomi. Alle er forskjellige og har forskjellige behov. Vi skal finne løsningen som passer deg!

Regnskapsbransjen har de siste årene vært igjennom en stor endring, hvor digitalisering har stått I fokus. Vi bruker det siste innen skybaserte regnskapssystemer, hvor samhandling mellom kunde og regnskapsfører er enkelt og forståelig.

Vi holder til i Kristiansand, men har kunder fra hele landet. Med digitale løsninger kan vi serve deg fra det blide Sørlandet, uansett hvor i Norge du befinner deg.

Vi tilbyr pakkeløsninger med fast pris slik at man vet hva man skal ut med hver måned. Prisen er tilpasset bedriftens størrelse og arbeidsmengde, og en evaluering vil bli gjort årlig eller halvårlig, for å finne korrekt pakke for din bedrift.

Hos oss er det godt å være!

 

 

Placeholder Image

Cathrine S. Pettersen

Faglig ansvarlig i Duo Pluss Regnskap AS

Autorisert regnskapsfører med over 30 års erfaring fra regnskapsbransjen. Startet og drevet eget regnskapsbyrå. 

 

 

Placeholder Image

Ida M. Waren

Daglig leder i Duo Pluss Regnskap AS

Regnskapsfører med 17 års erfaring fra bransjen. Mange års ledererfaring fra eget byrå og som avdelingsleder i større konsern.

Utdannet NLP-coach.

Epost: [email protected]

Kontakt oss
Powered by Kajabi