Kontakt oss
Kontakt oss
Placeholder Image

Vil du føre regnskapet ditt selv?

I noen tilfeller kan det være en god idè. Noen av systemene som finnes på markedet i dag er veldig enkle og intuitive. Dersom du har forståelse for regnskap, kan du gjøre store deler av jobben selv. Det er likevel slik at lovverket for regnskap og offentlig rapportering kan være komplisert og vanskelig å forstå. Den kunnskapen har vi. Vi har derfor utviklet tjenester som gjør at vi kan kvalitetskontrollere regnskapet ditt med jevne eller ujevne mellomrom. Da kan du slappe av og vite at det du rapporterer til myndighetene er riktig. 

Vi hjelper deg også med selvangivelse og årsoppgjør for både aksjeselskap (AS) og enkeltpersonforetak (EPF) dersom du ønsker det.

Kvalitetskontroll årlig

Dette er for deg som ønsker kontroll av regnskapet før du sender inn årsoppgjør og selvangivelse. Mva kontroll ligger også i denne pakken. Du vil få en rapport med hva som må utbedres, samt tips om hva som kan gjøres annerledes.

Kvalitetskontroll halvårlig

Denne kontrollen inneholder det samme som årlig kvalitetskontroll. Forskjellen er at denne tas halvårlig. Dette er for deg som ønsker å vite at du er på rett spor, og at det du sender inn av rapporter gjennom året er korrekt. 

Kontroll av mva terminvis

Dette er en kontroll av at riktig mva er rapportert på mva-oppgaven. Her kan det være både noen fallgruver og noen muligheter. Er du sikker på at du har fått med alt du har fradragsrett for? Denne kontrollen kan tas en gang eller så ofte du har behov for det.

Selvangivelse og årsoppgjør

Vi kontrollerer vi regnskapet og gir deg en rapport med hva som må utbedres.

Vi hjelper med å sende inn selvangivelse, årsoppgjør og offisielt regnskap til Brønnøysundregisterene. 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Kontakt oss
Powered by Kajabi