HJEM OM OSS BLOGG TRIPLETEX Kontakt oss

Noen ganger blir ikke ting helt som man hadde tenkt

 

Da vi skulle starte opp igjen regnskapsbyrå og konsulenttjenester innen regnskap, brukte vi god tid på å finne det perfekte navnet. Til slutt landet vi på Duo Pluss AS. Vi var strålende fornøyde med navn og logo.

DUO fordi vi er to som samarbeider veldig bra, utfyller hverandre og kjenner hverandre godt etter å ha jobbet sammen i nesten 14 år. PLUSS fordi det er positivt, og fordi vi ønsker å hjelpe våre kunder med å ha gode pluss-tall på bunnlinja. I tillegg måtte vi ha med PLUSS fordi vi ønsker å utvide med flere dyktige medarbeidere når tiden er inne for det.

DUO PLUSS var det perfekte navnet.

Men, etter å ha drevet ei lita stund, ser vi at selv med det vi mente var et nøye gjennomtenkt navn, så skjønte ikke alle at det er regnskap vi driver med.  

Vi hjelper nemlig små og mellomstore bedrifter med regnskap, lønn, årsoppgjør og rådgivning.

Det var ikke like tydelig ute i verden som inni våre hoder 😊

Det er så viktig å være fleksibel, spesielt i en oppstartsfase, men også ellers. Ser man at noe ikke fungerer, gjør en endring!

Derfor valgte vi å endre navnet til DUO PLUSS REGNSKAP AS.

DA skulle det ikke lenger være noen tvil 😊 Trenger du hjelp til regnskapet, ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi bruker et av de beste skybaserte regnskapssystemene på markedet, vi har fast pakkepris på regnskapstjenester og vi flytter regnskapet ditt over til oss helt gratis.

Det er enklere å bytte regnskapsfører enn du tror 😊

www.duopluss.no

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.