HJEM OM OSS BLOGG TRIPLETEX Kontakt oss

Nytt år, nye muligheter

Uncategorized Dec 30, 2020

Det er ingen tvil om at bedriftseiere og gründere har hatt et tøft år. Noen har klart seg fint, andre har strevd veldig i denne pandemien, og noen har måtte gi opp bedriften sin dette året. Det vi vet er at vi i krisetider ofte blir kreative og finner nye løsninger på ting, og får mange nye idèer. Vi er tross alt heldige med å bo i Norge, hvor det har vært mange gode kompensasjonsordninger for veldig mange. Det er likevel ikke sånn at dette har nådd alle, eller at det faktisk redder alle bedrifter. Men viktigheten av å ha god kontroll og styring på sin virksomhet, og det å kunne være digitalt fleksibel, har helt klart vært avgjørende dette året. Det finnes svært mange gode teknologiske og digitale løsninger, som mange er tvunget til å få øynene opp for. Flere og bedre løsninger kommer hele tiden. Det er svært mange kloke og løsningsorienterte hoder der ute, og det kommer oss til nytte dersom vi er villig til å ta imot. 

Framtiden er digital, i alle fall innen business. Men er det noe vi alle har kjent på dette året, er hvor viktig menneskelige relasjoner er. Selv om svært mye blir digitalt, trenger vi å se hverandre i øynene, ta hverandre i hånda, gi noen et klapp på skuldra eller en god klem.  

Uansett hvilken type virksomhet du driver, dersom du har kontakt med andre mennesker husk viktigheten av gode, personlige relasjoner. Selv om det foreløpig skjer på avstand, kommer det en tid hvor vi igjen kan sitte ansikt til ansikt og løse små og store utfordringer sammen. 

Vi i Duo Pluss ønsker alle et riktig godt nytt år! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.